2016 Yılı FMPlace Değerlendirme Yazısı

Saygıdeğer FMPLace okuyucu ve takipçi dostlarımız 2016'nın son saatlerinde 2016 son paylaşım zamanı paylaştığımız bu değerlendirme yazısına hoşgeldiniz.
2009'da yayın yapmaya başladığımızda 1-2 rakibimiz vardı. FMGraphicsfmgraphics.net - turksportalturksportal.net bu iki büyük FM fan sitesi miadını doldurdular ve konu dışı kaldılar (Turksportal yayındadır ve cevap verme hakkına sahiptir). Biz 2009 - 2010 arası iki yıl müthiş bir FM portalı oluşturmuştuk. Sadece iki sene içerisinde en iyi FM sitesi olmuştuk. Daha sonra askerlikler vb. araya girdi ve 2016 Mart'ına kadar faaliyetlerimizi durdurmuştuk. Şimdi ise hemen her gün bir FM fan sitesi açılıyor. Bunun en önemli sebebi site açıp yönetmek hem çok basit hemde masrafsız bir iş. Tabi Türkiye'de bizim haricimizdeki çoğu site profesyonel yayıncılıktan çok ama çok uzakta ne yazık ki. Çok site olması kötü mü? tabi ki hayır. Ne kadar çok içerik o kadar çok FM keyfi demektir. Bu kadar sitenin açıldığı bu yeni internet döneminde tabiki bayrağı önde götüren bir siteden de bahsedeceğim. O site FMTurkiyeFMTurkiye.Net. Forum düzeninde kurulu olan bu site şu anda Türkiye'nin en dinamik ve en başarılı Football Manager fan sitesidir. Bu arada tüm football manager sitelerinin tek çatı altında toplanması fikrini bize veren ekipte FMTurkiye.Net ekibidir. Biz bu fikre oldukça sıcak bakıyoruz. Hem site sahipleri hemde kullanıcılar içeriğe tek bir siteden ulaşması mükemmel olur. Bu birleşme projesini kendi açımızdan değerlendirip projemizi site sahiplerine sunacağız.

2016 Yılında Biz Ne Yaptık?

Bu sene sürekli link değiştirdiğimiz için sağlıklı veriler alamadık. Bu yüzden 2016 aralık ayının istatistiklerini paylaşacağım sizinle. Aralık istatistiği tüm 2016 yılına ışık tutuyor olacaktır.

Yukarıdaki veriler 1 Aralık - 31 Aralık 2016'yı kapsayan 1 aylık tekil ziyaretçi ve sayfa görüntüleme sayılarıdır. Bu sayılar bizim için mükemmel rakamlardır. Yazılarımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Bu hızla gidersek 2017 sonunda Türkiye'nin lider Football Manager platformu olacağımızı iddia ediyoruz.
En büyük FM portalı 4587. sırada olduğunu varsayarsak yaklaşık 2017 sonunda en iyi FM sitesi ünvanını alabiliriz.

2016'daki En Popüler Yayınlarımız

Sosyal Medya İstatistikleri

Sosyal medya "Hemen Çıkma Oranlarımız" gayet olumlu seviyelerde. Yani sosyal medya üzerinden paylaştığımız makalelere ilgi gösteriyor, yazılarımızı okuduktan sonra diğer yazılarımızda ilginizi çekiyor. fmplace 2016 sosyal medya hemen çıkma oranı
Son olarak diğer FM Fan sitelerine sesleniyorum. Yakında birleşme projesini site sahiplerine duyuracağım. Tek site olacak site sahipliği % pay olarak dağıtılacak ve resmi olacak. Tüm ayrıntıları ile bir birleşme yazısı yayınlanacak olup sosyal medya üzerinden haber vereceğiz.

Etiketler: