Suat Serdar - Henüz Keşfedilmemiş Türk Wonderkid

FMPlace Football Manager 2017 wonderkid listemizde 86. sırada bulunan Savaşçı Orta Saha rolüne uygun Suat Serdar'ı inceliyoruz.
Suat Serdar
Sayın Fatih Terim'e açık çağrı: Lütfen Suat Serdar'ı Almanya Alman Milli Takımı'na kaptırmayalım.

Football Manager 2017 Profili

Savaşçı orta saha rolüne uygun olan Suat Serdar en iyi Türk wonderkiddir. Aklınıza Emre Mor gelebilir. Ancak Emre Mor BVB takımında ve süper yetenek olduğu herkesçe malum. Ancak Real Madrid gibi bir bütçeye sahip bir FM oyuncusu Emre Mor'u transfer edebilir. Oysa Suat Serdar pimi çekilmiş bomba. Her an her takımda patlayabilir. Savaşçı orta saha oyuncuları genellikle hücum kapasitesi (teknik, ilk kontrol, pas) düşük ama çok iyi defansif özellikleri barındıran oyuncular olarak bilinir. Halk dilinde savaşçı orta saha oyuncuları genelde "takoz" diye tabir edilir. Suat Serdar bu "takoz" tabirine kesinlikle maruz kalmayacak bir oyuncudur. Bir savaşçı orta saha rolünden bekleneni fazla fazla vereceğinden emin olabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikleri

Geliştirilmesi Gereken Özellikleri

Wonderkid dediğimiz bu oyuncuları doğru bir şekilde yetiştirip, dünya yıldızı yaratmak için "Genç Yetenekler Nasıl Yetiştirilir?" isimli rehberimize mutlaka göz atın. Diğer FM Wonderkidleri için buraya, Regen wonderkid bulmak için de buraya bakabilirsiniz. FMPlace'deki yeni gelişmeleri takip edin → Takip et: @fmplaceforever

Etiketler: