Football Manager Harici Genç Yetenekler

Football Manager oynayanlar, genç yetenekleri bulduklarında dudaklarının iki yanı kaşlarına kadar gevşeyebilir. Hele bu genç yeteneklerin transferini bitirince tarifsiz bir ego kaplar heryerimizi. Fmplace genç yetenek listesine buradan ulaşabilirsiniz. Tabi bu genç yetenekler FM haricinde futbol hariç yaşamın tüm alanlarında karşımıza çıkınca ister istemez destekliyoruz. Çağatay Akman ile başlayacağımız yazı dizimize yeni yeni genç yetenekler çıktıkça güncelleyeceğiz.

Çağatay Akman

12 Aralık 2016’da Youtube üzerinden görücüye çıkan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı ile iki haftada 20 milyon görüntülemeyi aşan Çağatay Akman Youtube Dünya Rekorlarına girmesini ümit ediyoruz.

Çağatay Akman Kimdir?

31 Temmuz 1998 doğumlu olan genç rapçi Scorp LogoScorp'ta açtığı başlık ile adeta ünlendi diyebiliriz. Not: Scorp inanılmaz bir portal oldu zira Günah Benim isimli single parçasını Eypio & Burak King ikilisi 2015 aralıkta Youtube'a yüklemişlerdi. Ama şarkı 6 ay sonra patladı. Çünkü şarkı scorpta video blog (vlog) şeklinde söylene gelmeye başladı. Çağatay Akman, parçasının hem güzel oluşu hemde sosyal medyada herkesin diline dolanması üzerine ilk klibini Youtube üzerinden yayınladı.

Etiketler: