Futbol Direktörü

Futbol Direktörü takımın geleceğini kurma görevi verilen personeldir. İşte tam FMPlace'in görev alanı. Aslında amacımız siz takipçilerimize sunduğumuz makaleler ile sadece taktik ve sportif başarı değil, bunların yanında geleceğin dünya yıldızlarının kulüplerinize uğramasını sağlamaktır. Bu nedenle oyuncularınızı ve personelinizi kesinlikle futbol direktörünün insiyatifine bırakmayın.

Futbol Direktör'ü ne yapar?

Futbol Direktörü; taktik, as - genç takım maçları yönetme ve antrenman hariç kalan tüm görevleri üstlenebilir. Bunlardan başlıcaları; transfer, kontratlar, personel alımı ve ya görevden uzaklaştırma, gözlemci görevlendirmeleri ve son olarak genç futbolcuların gelişimleri vs. ile ilgilenebilir.

Neler yapabileceğinden bahsettikten sonra bu görevleri ona vermek tabi ki sizin izninizle gerçekleşir. Kulüp Çalışanları > Sorumluluklar başlığı altında.
Futbol direktörüne kulübün tüm sorumluluklarını verirseniz, altta sıraladığım Football Manager'in en eğlenceli yanlarından mahrum kalacağınızı belirtmek isterim.
  1. Oyunun en keyifli kısmı olan transfer dünyasıyla bir işiniz olmayacak. 
  2. FMPlace'in tüm olanaklarını tepmiş olursunuz. Dolayısıyla takımınızın potansiyeli ne olursa olsun yeni Dünya Yıldızları sizin elinizden geçmez. Transfer Rehberleri, Genç Oyuncu Wonderkid
  3. Genç takımın sözleşme kontrolünü bile vermeyin. Neden vermemeniz gerektiğini burada açıklıyoruz.
  4. Geliştirme Listesi: Kiraya göndereceğiniz oyuncularınızı Futbol Direktörüne bırakmayın zira kafasına göre "rotasyon oyuncusu" olarak kullanacak bir kulübe verebilir. Kiraya gönderdiğiniz oyuncu gittiği takımda as takımda düzenli forma şansı bulmalıdır. Kiralık oyuncu rehberimizi inceleyebilirsiniz.
Futbol Direktörlerini bu kadar kötüledikten sonra takımımızda bu görevin boş olmasını tabi ki tavsiye etmiyoruz. Neden? Varlığı ile kulübümüzün dünya genelindeki bilgi seviyesine (oyuncu bazında) katkıda bulunacaktır. Ne kadar çok personel o kadar çok oyuncu demektir.

Futbol Direktörünün Özellikleri Nasıl Olmalıdır?


Kayıtlı oyununuzda Futbol Direktör'ü aramak ve kulübünüz için en iyilerini bu rehberimizden filtre yapabilirsiniz.

Etiketler: ,